Fotokalendrar

En fotokalender är en fantastisk gåva som gör att du kan lägga till bilder för varje månad samt en för titeln. Dessutom kan du lägga till bildtexter till var och en av de månatliga bilderna samt en titel som ska användas på framsidan och skapa en unik och vacker fotopresentidé med text sin gör att du kan starta upp året. Du kan använda bara bilder och texthälsningar eller talesätt för att skapa otroliga presentidéer med text och bilder.

Fotoalbum

Ett fotoalbum har länge varit ett populärt val av gåva för mottagare som älskar fotografier och den moderna inkarnationen av fotoalbumet är inte annorlunda. Förutom att kunna infoga och montera ditt eget urval av bilder kan du också anpassa omslaget och presentationen genom att lägga till bilder, montage och text. Skapa en helt unik design som innehåller bilder av mottagaren samt en texthälsning på framsidan, eller för en årsdag eller ett bröllopsfotoalbum kan du inkludera namnen på mottagarna och datumet för den stora dagen.

Fotoböcker

En fotobok är ett ännu bekvämare alternativ till fotoalbumet. Förutom att kunna anpassa omslaget och burken eller lådan, är alla bilder tryckta direkt på sidorna i fotoboken och eftersom det inte finns någon gräns kvar runt bilderna ger detta en hög kvalitet och ett lyxigt utseende. Standardlayouten innehåller en enda bild på varje sida, men du kan lägga till flera bilder och text på alla de sidor du vill och önskar.

Fotolådor

En fotolåda kan bli en stor gåva eller så kan den användas för att lagra och ge en gåva i. Som med något av objekten ovan kan du välja en eller flera fotografier och du kan lägga till andra bilder samt text för att skapa en mycket unik och fantastisk fotogåva. Designalternativen inkluderar möjligheten att skriva ut bilden på bara locket eller på locket och på alla sidor av lådan. Du kan utan problem lägga till andra objekt till lådorna som blommor, choklad, parfymer, E cigg, vin etc, beroende på den person du vill ge presenten till och hans eller hennes preferenser.

Fotoväskor

Fotoväskor inkluderar objekt som handväskor och sminkväskor samt laptopväskor, shoppingväskor och strandväskor. Alla kan anpassas på ett liknande sätt genom att införliva bilder, mönster och text för att skapa unika och personliga väskor. En graffitiväska kan du välja några ord och text för och få dem tryckta i ett graffiti-stilartad typsnitt i multicolor på framsidan och baksidan av påsen, Detta gör graffitipåsar till utmärkta presentidéer med text som ett enkelt komplement till designen.

Leave a Comment